Συνδυασμός προϊόντων διακοπής καπνίσματος

Μεγιστοποιήστε τις πιθανότητες επιτυχημένης διακοπής του καπνίσματος χρησιμοποιώντας το Διαδερμικό Έμπλαστρο σε συνδυασμό με την τσίχλα NICORETTE® κ.λπ. κάθε φορά που χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη για να καταπολεμήσετε την έντονη επιθυμία σας για τσιγάρο.

3πλάσιες πιθανότητες διακοπής του καπνίσματος

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες έχετε σχεδόν 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να κόψετε το κάπνισμα χρησιμοποιώντας το Διαδερμικό Έμπλαστρο NICORETTE® σε συνδυασμό με την τσίχλα NICORETTE®, σε σύγκριση με τη δύναμη της θέλησης μόνο.

Πώς λειτουργεί ο συνδυασμός προϊόντων

Το σύστημα συνδυασμού προϊόντων βοηθά στον έλεγχο της έντονης επιθυμίας για τσιγάρο, κάθε φορά που εμφανίζεται.

Χρησιμοποιήστε το Invisipath των 10 ή 15mg για να λαμβάνετε συνεχόμενα επίπεδα νικοτίνης σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αποφεύγοντας έτσι τα συμπτώματα στέρησης της νικοτίνης. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιήστε ένα επιπλέον προϊόν τσίχλας NICORETTE®, όταν χρειάζεστε ένα γρήγορο τρόπο καταπολέμησης της έντονης επιθυμίας για τσιγάρο.

Σε ποιους απευθύνεται ο συνδυασμός προϊόντων

Είστε μανιώδης καπνιστής; Ή έχετε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να κόψετε στο παρελθόν το κάπνισμα, χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν υποκατάστασης νικοτίνης; Τότε, η συνδυαστική χρήση δύο προϊόντων NICORETTE μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας.

Couple on top of mountain

Είστε έτοιμοι να κόψετε εντελώς το κάπνισμα;

Μάθετε πώς μπορείτε να κόψετε απότομα το κάπνισμα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα NICORETTE® για να διαχειριστείτε την έντονη επιθυμία για τσιγάρο και τα συμπτώματα στέρησης. Εάν σταματήσετε το κάπνισμα για 1 εβδομάδα, έχετε 9 φορές περισσότερες πιθανότητες να το κόψετε οριστικά.

Product Lineup

Βρείτε το σωστό προϊόν για εσάς

Απαντήστε σε μερικές σύντομες ερωτήσεις και βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την περίπτωσή σας.