Συνδυασμός προϊόντων διακοπής καπνίσματος

Μεγιστοποιήστε τις πιθανότητες για οριστική διακοπή, χρησιμοποιώντας το Διαδερμικό Έμπλαστρο nicorette® για υποστήριξη όλη τη μέρα σε συνδυασμό με ένα πιο ευέλικτο προϊόν nicorette® όπως η Τσίχλα 2mg, το Quickspray ή το Πιπάκι κάθε φορά που χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη για να καταπολεμήσετε την έντονη επιθυμία σας για τσιγάρο.

3πλάσιες πιθανότητες διακοπής του καπνίσματος

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, έχετε σχεδόν 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να κόψετε το κάπνισμα χρησιμοποιώντας συνδυαστική θεραπεία με 2 προϊόντα nicorette®, σε σύγκριση με τη δύναμη της θέλησης μόνο.

Πώς λειτουργεί ο συνδυασμός προϊόντων

Χρησιμοποιήστε το Διαδερμικό Έμπλαστρο nicorette® 10mg ή 15mg για να σας παρέχει συνεχή υποστήριξη όλη τη μέρα, ελαχιστοποιώντας τα συμπτώματα στέρησης της νικοτίνης. Ενώ ταυτόχρονα, χρησιμοποιήστε το δεύτερο προϊόν nicorette® όταν χρειάζεστε επιπλέον στήριξη και άμεση ανακούφιση από την έντονη επιθυμία για τσιγάρο.

Σε ποιους απευθύνεται ο συνδυασμός προϊόντων

Είστε βαρύς καπνιστής/βαριά καπνίστρια; Ή έχετε προσπαθήσει να κόψετε το κάπνισμα στο παρελθόν χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν υποκατάστασης νικοτίνης; Τότε η συνδυαστική θεραπεία nicorette® μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας!

Couple on top of mountain

Είστε έτοιμοι να κόψετε εντελώς το κάπνισμα;

Μάθετε πώς μπορείτε να κόψετε απότομα το κάπνισμα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα NICORETTE® για να διαχειριστείτε την έντονη επιθυμία για τσιγάρο και τα συμπτώματα στέρησης. Εάν σταματήσετε το κάπνισμα για 1 εβδομάδα, έχετε 9 φορές περισσότερες πιθανότητες να το κόψετε οριστικά.

Product Lineup

Βρείτε το σωστό προϊόν για εσάς

Απαντήστε σε μερικές σύντομες ερωτήσεις και βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την περίπτωσή σας.